Agro-Blog

Üdvözöljük!

Birka Balázs
Birka Balázs
2020.06.15 19:35
Üdvözöljük!

Üdvözlöm Önöket az Agro-Option Kft. Blogján!

A célom az, hogy segítsem Önöket érdekes információkkal, történetekkel eligazodni egy igen nehéz szakma bugyraiban.

A cégünkről annyit érdemes tudni, hogy tulajdonosként egy a takarmányozási szakmában dolgozó szakember alapította a céget, mivel úgy gondolta, hogy egy-egy kihívás megoldásához nem elég receptúrákat böngészni és azokban található információkat elemezni. A hatásokat és az állatok vislekedését érdemes vizsgálni, van e olyan tétel a takarmányozásuk terén, ami még támogathatja a jobb teljesítményt!

 


Sok évnyi tapasztalat szerint, a kérődző állatok takarmányozásásnak területén nagyon sokszor szembesülünk változó körülményeink hatásaival. Nem elég a változó időjárásra gondolni, vagy a piac gyors és impulzív változásaira. Arra gondolunk, hogy analízisek alapján, intenzívebben nevelt növényeink tápláló anyagai csökkenek. A csökkenő táplálóanyag szinteket, ahogy előadeink is tették pótolni kell.

 


Ehhez nyújtanak segítséget az általunk javasolt termékek és megoldások. Az egyszerűség kulcsát próbáljuk követni, ezért koncentrált megoldásokat adunk a termelőknek és partnereinknek, hogy ne kelljen kiegészítő takarmányainkon kívűl mást választaniuk.


Kérem rendszeresen olvassák blogunkat ahol próbálunk információkat és tapasztalatokat megosztani
hétről hétre! Iratkozzon fel hírlevelünkre! Hívjon minket és segítünk!

Üdvözlettel,

Agro-Option Kft. csapata